5. Orimattila ja Kehräämö

Ystävänpäivän kunniaksi lopetimme työpäivät ajoissa, pakkasimme koiran autoon ja käänsimme nokan kohti itää. Olimme yllätysmatkalla jonka kohteen tiesi vain minä!

Varasin muutamaa viikkoa aiemmin majoituksen.. tai siis teltan. Orimattilasta. Elämyshotellista. Hotelli Teltasta. Olin aiemmin törmännyt hotelliin toisen blogin kautta kiinnostunut näkemään tämän helmen.

Ja helmi se tosiaan oli! Sympaattinen ja persoonallinen majapaikka hyvällä aamupalalla varustettuna. Pelkästään Kehräämän tiloissa voi hyvin kuluttaa päivän kiertämällä eri myymälöitä ja pajoja. Kun sightseeing on tehty, voi mennä rauhoittumaan Hellimön hemmottelukeitaan palveluiden pariin. Hellimössä vietimme rennon aamun saunaosaston ”Ylellistä yhdessäoloa” paketin tiimoilla.

Lämmin suositus sekä Hotelli teltalle että Hellimölle. ♥️

Orimattilan antiin Kehräämön ulkopuolelta emme juuri päässeet tutustumaan, mutta iltalenkillä tuli vastaan yllättävää arkkitehtuuria. Joen rannalla tönöttää Soile Yli-Mäyryn taidelinna! Sen verran persoonalliseen näköinen paikka että myös taiteeseen olisimme menneet tutustumaan, mutta valitettavasti linna on auki yleisölle vain sunnuntaisin 12-17 joka ei sopinut meidän aikatauluihimme.

Pelkkä ajomatka oli jo sinällään jännittävä, kun vasta puolivuotta kotona ollut rescue koiramme on aiemmin jännittänyt autoilua niin paljon että oksennus on lentänyt pidemmillä matkoilla. Ennen matkaa harjoittelimme autoilua lyhyillä matkoilla ja harjoitus tuottikin nyt tulosta. Laatta ei lentänyt mennessä eikä tullesssa. Tosin ilmeestä päätellen ihan yhtä innoissaan otus ei vielä autoilusta ole kuin muu porukka 😁

Hufff. Joko oltais perillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *