Vauhdikas syyskuu huipentui konferenssimatkaan Barcelonaan. Pääsin ensimmäistä kertaa työn merkeissä osallistumaan kansainväliseen Moodle Moot konferenssiin.

Kuvia ja tunnelmia on otettu talteen tuttuun tapaan Instagramiin. Kohokohdista löytyy oma kohtansa Barcelonalle.

Itse konferenssi tarjosi erinomaista sisältöä ja runsaasti mielenkiintoisia tapaamisia niin muiden verkko-oppimisalustojen tarjoajien, avoimen lähdekoodin asiantuntijoiden kuin verkko-opetuksen ammattilaisten parissa. Päivät totuttuun tapaan olivat täynnä aamusta iltaan ohjelmaa, tapaamisia ja verkostoitumista.

Muutamat vapaatkin hetket onneksi löytyi kaupungin tutkimiseen. Barcelona tarjoaa huikeat puitteet konferensseille ja tällä reissulla ei ehtinyt tekemään kuin aivan pintaraapaisun kaupungin nähtävyyksiin. Vaikka vajaa viikko oli kiireinen ehdin silti näkemään mm. Sagrada Familia kirkon, FC Barcelona vastaan Antwerp jalkapallopelin, seikkailemaan yöllisellä La Ramblalla, sekä kokemaan yötivolin – jotka koen aina kaupungista riippumatta viehättäviksi.

Barcelona jätti vielä asioita hampaan koloon ja haluaisin palata vähintäänkin Gaudin talon ja puiston takia. Vaikka mitään nähtävyyksiä ei olisi jäänyt käymättä on kaupunkiin ilo palata jo pelkästään hyvän ruoan ja vapaamielisen rennon kulttuurin takia.

One thought on “Barcelona – Moodle Moot 2023

  1. Itse en ole konferenssimatkalla ulkomailla ollut, mutta on helppo uskoa niiden olevan hyvinkin kiireisiä. Siihen nähden ehdit kyllä paljon näkemään, vaikka kaupungissa tosiaan olisi nähtäväää pitkäksikin aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *