Australialainen ystäväni totesi minulle taannoin kuulumisten vaihdon yhteydessä että elät unelmaa! You are living the dream! Perinteiseen suomalaiseen tapaan tuumasin että no ei nyt tehdä tästä mitään numeroa. Samalla ajattelin huvittuneena että ei muuten kovin monen unelmaa.

Mieleen tulvivat ne lukemattomat kerrat kun olen reissannut väsyneenä, nälkäisenä, kipeänä, nukkunut huonosti, majoittunut halvasti, eksynyt oudossa paikassa, kärsinyt matkaripulista tai tuijottanut auton konepellin häiriövaloja 30 asteen pakkasessa ja helteessä. Näistä muistoista ei juuri kovin monen unelmaa saa kasattua – moni ei varmasti edes sietäisi tällaisia oloja rahaa vastaan.

Mutta siitä huolimatta tämä on minun unelmaani ja se ajaa minua eteenpäin, se antaa minulle energiaa silloinkin, kun se ulkopuolisesta näyttää kuluttavalta. Somesta ja blogista eivät välity ne tunteet joita matkustaminen minulle antaa. Eivät välity myöskään ne tunnit joita jokaisen matkan eteen on laitettu. Tunnit tehden töitä, suunnitellen, järjestäen, varmistaen että matkaan pääsee.

Matkustaminen, liikkuminen ja uusien paikkojen näkeminen avaavat ajatuksiani ja energiaani eri tavalla kuin mikään muu. Pystyn hengittämään vapaammin. Vapaus ajaa minua eteenpäin. Vapaus on minun hyvinvointini ytimessä.

Mikä on sinun unelmasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *