Vanhentunut passi – say what?!

Huomasin tässä taannoin että passini oli VANHENTUNUT. Enpä olisi hetki sitten uskonut että niin voisi käydä. Ei tarvittu kuin yksi pandemia ja vauva siihen että reissaamiseen tuli tauko.

Viime vuoden alussa elettiin jännittäviä hetkiä, kun huomasin olevani raskaana. Raskaus ja koronavirus eivät ole hyvä yhdistelmä – tästä johtuen otin vielä entistäkin varmemmin ja aikaa tuli vietettyä paljon kotona. Onneksi kaikki meni hyvin ja nyt alkaa vihdoin vaikuttamaan myös siltä että koronan osalta pahin on takana.

Tein jo heti pandemian aluksi periaatepäätöksen että en matkusta toistaiseksi. Reissuja peruuntui isolla kädellä ja maailma seisahtui. Taistelu koronan kanssa oli vielä kesken, kun kaksi kuukautta sitten seisahtui Eurooppa ja koko läntinen maailma uudelleen. Tästä huolimatta täytyy uskoa parempaan huomiseen.

Helmikuun alussa kävin hakemassa uuden passikuvan ja samalla laitoin hakemuksen myös pojan passista. Passien osalta ruuhkat ovat aivan hervottomat ja asemalle käyntiin saimme ajan vasta 1.6. Tämän jälkeen saatanee vielä hetki odotella passeja saapuvaksi.

Ennen syksyä on vielä luvassa pari kotimaanmatkaa ja olisi tarkoitus päästä myös Norjaan sukuloimaan! Vaikuttaa siis siitä että lapsen kanssa ei jämähdetä kotiin, kunhan maailman meno selkiää ja on taas voimassaoleva passi taskussa.

Peace and love 💟

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *