Huomasin tässä taannoin että passini oli vanhentunut. Enpä olisi hetki sitten uskonut että niin voisi käydä. Ei tarvittu kuin yksi pandemia ja vauva siihen että reissaamiseen tuli tauko.

Tein jo heti pandemian aluksi periaatepäätöksen että matkusta toistaiseksi. Viime vuoden alussa elettiinkin jännittäviä hetkiä kun huomasin olevani raskaana. Raskaus ja koronavirus eivät ole hyvä yhdistelmä – tästä johtuen otin vielä entistäkin varmemmin ja aikaa tuli vietettyä paljon kotona. Onneksi kaikki meni hyvin ja nyt alkaa vihdoin vaikuttamaan myös siltä että koronan osalta pahin on takana.

Helmikuun alussa kävin hakemassa uuden passikuvan ja samalla laitoin hakemuksen myös pojan passista. Passien osalta ruuhkat ovat aivan hervottomat ja asemalle käyntiin saimme ajan vasta 1.6. Tämän jälkeen saatanee vielä hetki odotella passeja saapuvaksi.

Ennen syksyä on vielä luvassa pari kotimaanmatka ja olisi tarkoitus päästä myös Norjaan sukuloimaan! Vaikuttaa siis siitä että lapsen takia ei lähdetä kotiin kunhan maailman meno muuten selkiää.

Peace and love 💟

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: