Matkalla Marokossa - Chefchaouenin vanha keskusaukio.

Chefchaouen ”Sininen Helmi” (Marokko)

Chefchaouen eli niin kutsuttu ”Sininen Helmi” on Marokkon kuvatuimpia kyliä. Eikä mikään ihme sillä vuoren rinteellä sijaitseva kaupunki tarjoaa silmiä hiveleviä sinisen sävyisiä kauniita kujia.

Kuvia ja tarinoita Chefchaouenista löydät diginomadin intasta https://www.instagram.com/digi.nomadi/?hl=en

Päiväretki Chefchaoueniin on helppo toteuttaa Ceutasta. Ceutassa on useita matkafirmoja jotka tarjoavat päiväretkiä Marokon puolelle. Retket sisältävät tarvittavat asiakirjat rajan ylitykseen, kuljetukset minibussilla, oppaan sekä lounaan että paikallisen oppaan Chefchaoueniin. Tämä hupi kustantaa noin 65€.

[instagram-feed feed=1]

2 thoughts on “Chefchaouen ”Sininen Helmi” (Marokko)

  1. Näyttää varsin kuvaukselliselta paikalta! Enpä ole Marokossa (tai oikeastaan koko Pohjois-Afrikassa) käynyt, mutta siellä olisi erityisesti Egyptin ohella kiinnostavia kohteita. saapa nähdä, milloin tuonne kerkeää, kun maailmassa on niin paljon kiinnostavaa nähtävää! 🙂

    1. Marokosta tuolta Chefchaouenista ei varsinaisesti saa mitään käsitystä 😁 samanlainen turismilla elävä kylä mitä löytyy sieltä täältä eteläisestä Euroopassakin. Toki erittäin kaunis paikka, mutta kulttuuria sieltä ei kannata kovasti etsiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d