Lentäminen vauvan kanssa

Lentomatkustamista vauvan kanssa ei tarvitse pelätä. Itse lento tulee todennäköisesti olemaan matkan helpoin osuus, sillä huono unisempikin vauva nukahtaa lennolle mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Matkustuspäivä on jännittävä ja lentokoneen lähtiessä liikkeelle vauvalla on ensimmäinen rauhallinen paikka pitkään aikaan, jossa on tasainen taustahumina tuudittaa piltin nokosille.

Vauvan kanssa lentäessä on hyvä muistaa muutama asia.

  1. Pakkaa vauvan ruoka ja maito niin että ne ovat helposti saatavilla sekä turvatarkastusta varten, että käyttöä varten.
  2. Käsimatkatavaroissa mukana saa olla tarvittava määrä vauvan ruokaa ja maitoa. Varaa riittävästi myöhästymisiä ja lennon jälkeen tapahtuvaa matkustamista varten!
  3. Pyri imettämään/syöttämään vauvaa lennon noustessa ja laskeutuessa. Nieleskely ehkäisee vauvan korvien lukkiutumista ja kipeytymistä. Älä ressaa vaikka vauva ei suostuisi syömään tai juomaan nousun tai laskun aikana – kaikkien korvat eivät reagoi paineeseen.
  4. Hanki matkarattaat jotka mahtuvat mukaan käsimatkatavaroihin. Helpottaa elämää varsinkin painavamman kaverin kanssa.
  5. Vaippoja, puhdistusliinoja ja vaihtovaatteet jopa lyhyelle lennolle! Vaikka vauva olisi hoitanut tarpeensa ennen lentoa. Vaippavahinko huonoimpaan mahdolliseen aikaan on jopa todennäköistä. 😁

Sitten vaan mukaan reilusti seikkailumieltä ja kohti uusia kokemuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *